Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

B12 Vitamin Plus Kids Gyermek csepp 30 ml

NEW B12 Vitamin Plus Kids Gyermek csepp 30 ml

 

2 990 Ft / darab

Jól hasznosuló formulákkal!
Folsav Folát formában!
B12 Vitamin NEM "ciano", hanem Metilkobalamin formában!
Értékes szinergia az aktív összetevők között (B12 Vitamin & Folsav)!

Összetevők: B12 Vitamin (Metilkobalamin), B9 Vitamin (Folát), Tisztított víz

Adagolás: Napi 10 csepp Gyermekeknek

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A B12 Vitamin hozzájárul az idegrendszer és az immunrendszer normál működéséhez. Támogatja a normál sejtképződést, a vörösvértestek képződését. A vörösvértestek számának csökkenése, illetve alapcsony száma az anémiának, vagy vérszegénységnek nevezett kóros állapot. A B12 Vitamin hozzájárul a szervezet normál energiatermelő anyagcsere folyamataihoz, a fáradtság, kimerültség csökkentéséhez. Termékünk összetétele kihasználja a B12 Vitamin és Folát között fennálló szinergiákat. Hozzájárul a Homocisztein aminosav normál anyagcseréjéhez, melyet a B12 Vitamin, B6 Vitamin, illetve Folsav/Folát találkozásakor lebontja, átalakítja a szervezet számára fontos esszenciális és nem-esszenciális aminosavakra, mint a Metionin, mely a fehérjeszintézis fontos eleme, illetve a belőle kialakuló Cisztein, mely hozzájárul a normál immunválasz kialakulásához.

Összetevők

  • Folsav/Folát

    Gyakran B9 Vitaminnak is nevezett, vízben oldódó vitamin, a B Vitaminok családjába tartozik, jól hasznosuló formája a Folát. Fontos szerepet tölt be az aminosavak-, és nukleinsavak anyagcseréjében. Érthető a magzati fejlődésben is a fontossága, hiszen a tudomány jól igazolta mára az idegcsőzáródási rendellenességek kialakulásához köthető szerepét. A bélrendszer rendellenességei, gyulladása, rákos megbetegedései, a túlzott alkoholfogyasztás esetén könnyen alakul ki hiánya a szervezetben. Az egészséges vérképzésben a szerepe kulcsfontosságú, melyben elengedhetetlen a szinergia a szervezet B12 Vitamin tartalmával, hiányában  nem megfelelő a szintézise egy enzimnek, mely nélkülözhetetlen a Folsav vérképzésben betöltött funkciójának megfelelő formátumra alakításában. Megfelelő jelenléte nélkülözhetetlen a vese és pajzsmirigy egészséges, normál működéséhez, így a megfelelő anyagcseréhez, méregtelenítő folyamatokhoz. Jótékony hatása a Demencia és Alzheimer-kór tünetei egelőzésében és kezelésében számos tanulmány által igazolt.

    Termékek
  • B12 Vitamin

    Több formája  is ismert, mint a Cianokobalamin, vagy a Metilkobalamin. Számos fehérje-, és nitrogén tartalmú vegyület anyagcseréjében játszik fontos szerepet, a DNS és RNS szintézisében társenzimként működik közre. Hiánya köthető amaemia, vérszegénység kialakulásához, melyben fontos szerepe van a Folsav jelenlétének, hiányának is, a két vitamin szinergiájának, így célszerű együtt fogyasztásuk és a szervezetben levő mennyiségük együtt történő ellenőrzése is. Jelenléte nélkülözhetetlen az agy és idegrendszer megfelelő működéséhez is, az idegsejtek elhalásának csökkentésében. Jelenléte különösen fontos a terhesség első szakaszában, számos születési rendellenesség hozható összefüggésbe hiányával, illetve a spontán vetélésekben, koraszülésekben való szerepe tudományosan alátámasztott. A Makula Degeneráció, illetve Szürkehályog kialakulásában is ismert megelőző faktor. Fáradékonyság, fáradtság tünetei enyhítésében való hatása régóta ismert.

    Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás