Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Barátcserje kapszula 60 db

 

2 790 Ft / darab

2 munkanapon belül átveheted, ha most megrendeled!

Aktív összetevői jótékony hatásait számos tanulmány igazolta és vizsgálja a változókor-, menstruációs zavarok-, Premenstruációs Szindróma (PMS) tünetei enyhítésében, valamint a meddőség elleni küzdelemben. Jótékony hatásai ismertek a pajmirigy egészséges működésének fenntartásában is.

ÖsszetevőK: Barátcserje extraktum 300 mg/kapszula

Mennyiség: 60 kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula étkezés előtt

Kiemelt előnyök

- Menopauza tünetei enyhítése
- Hormonháztartás, meddőség
- Premenstruációs szindróma (PMS)
- Pajzsmirigy egészség

 
Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Barátcserje növényt alapvetően hormonális zavarok kezelésére használták. Megfigyelték, hogy hatására  lényegesen csökkent a meddőség, a  menstruációs, klimaxos panaszok száma és mértéke.

Az egyik legismertebb orvosi lap, a British Medical Journal  közölte, hogy  1634 nőbetegben ez a készítmény csökkentette az ún. premenstruációs tüneteket, rendezte a menstruációs  zavarokat és jelentősen csökkentette a meddőséget is.  Ezt a megfigyelést egészítették ki azzal, hogy a csökkent pajzsmirigy működésben szenvedők számára is kedvező hatásúnak bizonyult, jelentősen mérsékelte az autoimmun gyulladás tüneteit is. Ezt a növényi kivonatot javasolta 2010-ben az európai orvosok szövetsége is.

A barátcserjében különböző biológiailag hatásos anyagok vannak, többek között flavonoidok és  glükozidok. Fontos tudni, hogy hormonokat nem tartalmaz, jótékony hatásának éppen az a lényege, hogy az agyalapi mirigy működését serkenti, szabályozza – különösen az LH -hormon (luteotrop hormon) szintet növeli. Ez közvetett módon fokozza a szervezet progeszteron-termelését – ez az anyag pedig a menstruációs ciklus szabályozását segíti.

Lényegesen javítja meddőség esetén a fogamzás esélyét. Fontos megállapítás volt az is, hogy a  prolaktin szintet viszont csökkenti. Az enyhén megemelkedett prolaktin-szint csökkentése nemcsak néhány meddő nőnél lehet hasznos, de azoknál is, akiknek melle a menzesz előtt nyomásra érzékeny (PMS=premenstruális szindróma).

Ennek a természetes növényi anyagnak hatására csökkent autoimmun pajzsmirigy betegségben az antitestek szintje (TPO elleni antitest) is.

Összetevők

  • Barátcserje levél extraktum
    Aktív összetevői hozzájárulnak a Premenstruációs szindróma (PMS) és a változókor (menopauza) tünetei enyhítésében. Stimulálva a Hipofízist, növeli a Luteotrop hormonok (LH) és Progeszteron szintjét. Hatását a meddőség elleni harcban számos tanulmány támaszthatja alá. Aktív összetevői a legújabb kutatások szerint szerepet játszanak a pajzsmirigy nem megfelelő működése megelőzésében.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás