Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

C-vitamin 30000 mg Csipkebogyó-, és Feketeribizli kivonattal csepp 250 ml

 

4 990 Ft / darab

Magas koncentrációjú, tiszta C-vitamin, csepp formájában a maximális hasznosulásért bioflavonoidokkal, gyümölcs kivonatokkal!

Összetevők: L-aszkorbát, Csipkebogyó kivonat, Feketeribizli kivonat

Mennyiség: 250 ml csepp, mely 30 000 mg C-vitamint tartalmaz!

Adagolás: Napi 500-1000 mg szükséletnek megfelelően!
Hozzáadott mérőpohárka segítségével könnyen adagolható!
  5 ml = 600 mg C-vitamin, 
10 ml = 1200 mg C-vitamin

Kiemelt előnyök

 • Immunerősítő
 • Erek falai, kötőszövetek védelme
 • Erős antioxidáns
 • Érelmeszesedés megelőzése
 • Vérnyomás csökkentés, egészséges koleszterin
 • Anti-ageing
 • Enyhe vízhajtás

Vásárolja meg csomagban kedvezménnyel:

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

250 ml csepp formájában 30 000 mg C-vitamin-t tartalmaz, a természetben található természetes C-vitaminhoz legközelebb álló izomer vegyületben, L-Aszkorbát formájában. A C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Rendkívül erős antioxidáns, védi a szervezetet a szabadgyökök károsító hatásai ellen, erősíti a szervezet immunrendszerét.

Feketeribizli-, és Csipkebogyó kivonat tartalma bioflavonoidjai révén jelentősen segítik a C-vitamin felszívódását, hasznosulását a szervezetben.

Emellett számos vitamint, mint A-vitamin, B-komplex vitaminok, E-vitaminokat tartalmaz, számos nyomelem mellett (Vas, Kalcium, Magnézium, Szelén, Mangán, Kálium, Nátrium).

Összetevők

 • C Vitamin
  Erős antioxidáns. Hozzájárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. Kulcsszerepe a vérerek kötőszöveti falának, az egyéb kötőszövetek egészségének, valamint a csontok egészségének megőrzésében igazolt. Véd az influenza és egyéb fertőzések elkerülésében. Számos ásványi anyag, esszenciális nyomelem, mint többek között a vas, optimális felszívódásához, hasznosulásához a szervezetben elengedhetetlen a megfelelő szintje.Termékek
 • Csipkebogyó gyümölcs extraktum
  Rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, K-, P-, és C-vitaminokban, valamint bioflavonoidokban.Termékek
 • Feketeribizli extraktum
  (Ribes nigrum) Bioflavonoidjai és polifenoljai erős antioxidánsok. Gazdag Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Mangánban, Nátriumban, Káliumban és A-, B1-, B2-, E-, és C-vitaminokban. Hozzájárul a C-vitamin hasznosulásában a szervezetben.Termékek

Kapcsolódó cikkek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás