Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Chaga & Maitake gomba kapszula 30 db

 

2 490 Ft / darab

Két rendkívül erős gyógygomba kombinációja!
200-200 mg/kapszula

Összetevők: Chaga szibériai hamvaskéreg gomba, Maitake bokrosgomba

Mennyiség: 30 db

Adagolás: Napi 1 kapszula Felnőtteknek értkezés előtt!

Kiemelt előnyök

* Immunerősítés
* Magas vérnyomás ellen
* Magas vércukorszint ellen
* Rákmegelőzés esetére
* Szív-, és érrendszer egészsége

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Chaga (Inonotus obliquus) szibériai hamvaskéreg gyógygomba:
Összetevői, Fenolok, Szterolok, Bioflavonoidok, B-vitamin, Magnézium, Kálium, Kálcium, Réz, Cink, Vas tartalma révén rendkívüli módon erősíti az immunrendszert.
Az orosz sportolók, atléták is előszeretettel használták a chaga gombát, sokak szerint ennek köszönhetik kiemelkedő fizikai kondíciójukat.

Maitake (Grifola frondosa) bokrosgomba gyógygomba:
Kivonata klinikailag igazoltan növeli az inzulin érzékenységét diabetes cukorbetegségben, ezáltal csökkenti a vércukorszintet. Csökkenti a Renin-Angiotensin rendszer aktivitását, ezáltal enyhe magas vérnyomás betegség esetén csökkenti a szisztolés vérnyomást (SBP).

Összetevők

 • Chaga gomba extraktum

  (Inonotus obliquus-Hamvaskéreg gomba) Összetevői, Fenolok, Szterolok, Bioflavonoidok, B-vitamin, Magnézium, Kálium, Kálcium, Réz, Cink, Vas tartalma révén rendkívüli módon erősíti az immunrendszert.

  A benne található szuperoxid-dizmutáz (SOD) enzimnek fontos szerepe van a szabad gyökök (szabad oxigén atomok) semlegesítésében, melyek károsítják a szöveteket. Egyes vizsgálatok szerint a Chaga gyógygomba grammonként 10-20 000 egység aktív SOD enzimet tartalmaz. Ez az érték rendkívül magas, ráadásul a chaga gomba könnyen hasznosuló formában tartalmazza az enzimet.

  A  SOD enzim (Szuperoxid-dizmutáz) szabadgyök megkötő képessége révén erős antioxidáns chaga gyógygomba pozitív tulajdonságait 1955-től ismerik el hivatalosan, Oroszországban ezen időpont óta engedélyezik rák elleni használatát. Az orosz sportolók, atléták is előszeretettel használták a chaga gombát, sokak szerint ennek köszönhetik kiemelkedő fizikai kondíciójukat.

  Az orosz kutatók felfedezték, hogy bizonyos növények, gyógynövények segítik a szervezetet a stressz és betegségek elleni küzdelemben. Az ilyen növényeket (vagy élőlényeket) adaptogén tulajdonságúnak nevezzük. A chaga gyógygomba a világon az egyik legerősebb adaptogén élőlény. 

  Termékek
 • Maitake gomba extraktum
  Extraktumában található aktív biológiai összetevők közvetlen gyulladásgátló, antibakteriális, antivirális hatással rendelkeznek, hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás