Cink-szelén-kálcium-magnézium nyomelem kapszula 30 db

 

2 690 Ft / darab

Összetevői erős antioxidánsok, antibakteriális, antivirális hatással rendelkeznek! Hozzájárulnak az immunrendszer, a szív-, és érrendszer megfelelő működéséhez! Jótékony hatásúak a szervezet méregtelenítésében. Támogatják az egészséges csontozat fenntartását.

Mennyiség: 30 db kapszula

Adagolás: Napi 1 db kapszula Felnőtteknek étkezés előtt

Kiemelt előnyök

- Immun-, szív-, érrendszer-, idegrendszer egészsége
- Rákmegelőzés
- Prostata jóindulatú megnagyobbodása megelőzése
- Antibakteriális
- Méregtelenítés, nehézfémek, növényvédőszerek kivezetése a szervezetből
- Hiánya igazolt Alzheimer-, és Parkinson-kór betegségek egyes eseteiben
- Meddőség 
- Hiretelen csecsemőhalál (SIDS)

Vásárolja meg csomagban kedvezménnyel:

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Kovaföld összetevője, Szilícium tartalma révén növeli a szervezetben a nyiroksejtek képződésének számát, fokozódik a fagocitózis, mely során a nagy falósejtek és fehérvérsejtek bekebelezik a kórokozókat. Szerkezetéből és erős negatív töltéséből adódóan, a gyomorban és emésztőrendszerben végighaladva, megköti a pozitív töltésű baktériumokat, vírusokat, drogokat, endotoxinokat, nehézfémeket, növényvédő szer maradványokat.

A Cinknek jelentős hatása van a sejtmembránok integritásának fenntartásában, illetve számos enzimatikus-, és a hormonszintézis folyamatai szabályozásában, ezáltal hatással bír az anyagcsere és hormonális folyamatok szabályozására. A vércukorszint szabályozására az inzulin szerkezetének stabilizálása révén van hatással. Férfiaknál direkt hatással van a normál spermium képződésre, valamint jótékony hatással bír a jóindulatú prosztata megnagyobbodás tünetei enyhítésére. Erős antibakteriális hatását a bőrgyógyászat is előszeretettel használja, aknés, pattanásos, gyulladt bőr kezelésére, a sebgyógyulás elősegítésére.

Gyermekeknél az intenzív növekedés és érés szakaszában relatíve nagyobb mennyiségre van szükség belőle.

A Szelén 10-15 mg mennyiségben van jelen a szervezetben, táplálkozással, étrend-kiegészítők fogyasztásával lehet a bevitelét optimalizálni.

A szervezetben a szükséges és toxikus határa nagyon közel esik egymáshoz, ezért rendkívül fontos az adagolása (toxikus hatás 0,2 mg/nap bevitel). Erős antioxidáns, immunerősítő hatása a Glutation-peroxidáz enzim szerkezetének felépítéséből származik. Bizonyítottan csökkenti számos rákos megbetegedés kialakulásának kockázatát (Szelénnel kapcsolódott Glutation-t a daganatsejtek nem képesek felvenni), ugyanakkor túladagolása ellenkezőleg hat, növeli kialakulásukat. Egyes kutatások szerint, hiánya a Coxsackie vírusok erősítésén keresztül növeli a cardiomyopathia-s szívbetegségek kialakulását. Hiánya az oxidatív sejtkárosító hatások révén igazoltan hatással bír számos neurológiai kórkép kialakulására (Alzheimer-kór, Parkinson-kór). Számos adat alapján hiánya férfiaknál kedvezőtlenül hat a spermiumok képződésére, nőknél meddőséget okozhat. Csecsemőknél, kisgyerekeknél hiánya fokozza a hirtelen csecsemőhalál kockázatát, káros hatással lehet a növekedési folyamatokra.

Kalcium, Magnézium tartalma révén a csont-, fogak-, és ízületi rendszer egészségének fenntartásán túl a Magnézium jelentős szereppel bír az idegrendszer, a szív-, és érrendszer megfelelő működésének fenntartásában az érfalak rugalmasságának, valamint a szívizom megfelelő összehúzódásának fenntartása révén. Alkoholizmus, terhesség, szoptatás, erős fizikai igénybevétel esetén, illetve számos gyógyszer (Vízhajtók, ACE-gátló vérnyomáscsökkentők, kemoterápiás szerek) fogyasztása révén mennyisége csökkenhet a szervezetben.

Feketeribizli összetevője, bioflavonoidjai, polifenoljai révén, erős antioxidáns hatásukon túl, magas C-vitamin tartalma elősegíti a készítmény összetevői hatékony felszívódását és hasznosulását a szervezetben.

Összetevők

 • Cink extraktum
  Kulcsszerepet játszik a sejtfalak integritásának fenntartásában, számos enzimatikus-, és hormon folyamat kialakításában. Jótékony férfiaknál a prosztata jóindulatú megnagyobbodása megelőzésében, az aktív spermiumok számának növelésében, pótlásában. Hozzájárul a normál vércukorszint kialakításához. Számos kezelés alkalmazza hatékonyan antibakteriális hatásait. Gyermekeink növekedési szakaszában kiemelt fontosságú megfelelő mennyiségének pótlása.Termékek
 • Feketeribizli levél extraktum
  (Ribes nigrum) Bioflavonoidjai és polifenoljai erős antioxidánsok. Gazdag Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Mangánban, Nátriumban, Káliumban és A-, B1-, B2-, E-, és C-vitaminokban. Hozzájárul a C-vitamin hasznosulásában a szervezetben.Termékek
 • Kovaföld extraktum
  Szilikát, szilícium tartalma hozzájárul a limfociták, fehérvérsejtek fejlődéséhez, számuk növekedéséhez. A fagocitózis, bekebelezés növelése révén a Fagociták aktivitását fokozza, ezáltal hozzájárul a sérült, károsodott patogén sejtek eltávolításában. Ezen fehérvérsejt aktivitás elősegíti a baktériumok, vírusok, nehézfémek, növényvédő szerek, drogok, endotoxinok kivezetését a gyomorból és az emésztőrendszerből.Termékek
 • Szelén extraktum
  Erős immunstimulátor és antioxidáns. Számos tanulmány által igazolt hatása a daganatos-, szív-, és érrendszeri megbetegedések, idegrendszeri elváltozások, kórcsoportok (Alzheimer-, Parkinson kór) tünetei enyhítésében. Hiánya a szervezetben hozzájárul a meddőség kockázatához, csökkenti a férfiakban az egészséges spermiumok számát. Hiánya a hirtelen csecsemőhalál szindrómában is igazoltnak tűnik.Termékek

Ön számára ajánlott termékek