10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

E-vitamin & Szelén Plus kapszula 30 db

NEW E-vitamin & Szelén Plus kapszula 30 db
Összetevők

 

1 990 Ft / darab

Rendkívül erős antioxidáns, sejtvédő kombináció!
Aktív összetevői tudományosan igazolt módon erősítik egymás hatásait!
Biológiailag legaktívabb E-vitamin és Szelén formulákkal!

Összetevők: E-vitamin (d-alfa-tokoferol), Szelén (l-szelenometionine), C-vitamin (l-aszkorbát)

Mennyiség: 30 kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Termékünk mindhárom aktív összetevője rendkívül erős antioxidáns, melyek védenek az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök sejtkárosító hatásaitól, de mindegyik más-más módon fejti ki hatását! Az E-vitamin elsősorban a sejtek falában található és fejti ki hatásait a szabadgyökök károsító hatásai ellen. A Szelén a sejtek belsejében, elsősorban a peroxidok megkötése révén véd a károsító hatások ellen. A C-vitamin pedig képes megkötni a szabadgyököket és a vizelettel a veséken keresztül eltávolítani a szervezetből.

Termékünk E-vitamin összetevője számos kémiai formában létezik, biológiailag legaktívabb, leghatásosabb formája az alfa-tokoferol, mely formátumot használjuk termékünkben! Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát. Összefoglalva rengeteg területen hasznos, védi a szervezetet. Jótékony a szív-, és érrendszer működésére, az immunrendszer egészséges válaszaihoz elengedhetetlen, sejtvédő, öregedésgátló, számos rák elleni kezelésben bizonyult hatékonynak.

Szelén szintén több biológiai formában létezik, egy fehérje alkotóhoz, a metioninhez kötött formátumát használjuk termékünkben (l-szelenometionin), mely biológiailag jól hasznosuló, hatásos formula. A Szelén 10-15 mg mennyiségben van jelen a szervezetben, táplálkozással, étrend-kiegészítők fogyasztásával lehet a bevitelét optimalizálni.

A szervezetben a szükséges és toxikus határa nagyon közel esik egymáshoz, ezért rendkívül fontos az adagolása (toxikus hatás 0,2 mg/nap bevitel). Erős antioxidáns, immunerősítő hatása a Glutation-peroxidáz enzim szerkezetének felépítéséből származik. Bizonyítottan csökkenti számos rákos megbetegedés kialakulásának kockázatát (Szelénnel kapcsolódott Glutation-t a daganatsejtek nem képesek felvenni), ugyanakkor túladagolása ellenkezőleg hat, növeli kialakulásukat. Egyes kutatások szerint, hiánya a Coxsackie vírusok erősítésén keresztül növeli a kardiomiopátiás (CMP) szívbetegségek kialakulását. Hiánya az oxidatív sejtkárosító hatások révén igazoltan hatással bír számos neurológiai kórkép kialakulására (Alzheimer-kór, Parkinson-kór). Számos adat alapján hiánya férfiaknál kedvezőtlenül hat a spermiumok képződésére, nőknél meddőséget okozhat. Csecsemőknél, kisgyerekeknél hiánya fokozza a hirtelen csecsemőhalál kockázatát, káros hatással lehet a növekedési folyamatokra.

Termékünkben található C-vitamin-nak fontos szerepe van a szervezetet károsító oxidatív szabadgyökök eltávolításában, melyek kapcsolódnak a vízoldékony C-vitaminhoz és a veséken keresztül távoznak a szervezetből. Emellett számtalan jótékony hatása ismert, a teljesség igénye nélkül említve, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést. Számos ásványi anyag, különösen a Vas felszívódása, beépíülése nélkülözhetetlen C-vitamin nélkül. Jelentősen védi, erősíti a szervezet immunrendszerét.

Összetevők

 • C Vitamin
  Erős antioxidáns. Hozzájárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. Kulcsszerepe a vérerek kötőszöveti falának, az egyéb kötőszövetek egészségének, valamint a csontok egészségének megőrzésében igazolt. Véd az influenza és egyéb fertőzések elkerülésében. Számos ásványi anyag, esszenciális nyomelem, mint többek között a vas, optimális felszívódásához, hasznosulásához a szervezetben elengedhetetlen a megfelelő szintje.Termékek
 • E-vitamin

  Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

  Termékek
 • Szelén extraktum
  Erős immunstimulátor és antioxidáns. Számos tanulmány által igazolt hatása a daganatos-, szív-, és érrendszeri megbetegedések, idegrendszeri elváltozások, kórcsoportok (Alzheimer-, Parkinson kór) tünetei enyhítésében. Hiánya a szervezetben hozzájárul a meddőség kockázatához, csökkenti a férfiakban az egészséges spermiumok számát. Hiánya a hirtelen csecsemőhalál szindrómában is igazoltnak tűnik.Termékek

Kapcsolódó cikkek

Can Vitamins Help Alleviate My Menopause Symptoms?
2020. . március 12.

Can Vitamins Help Alleviate My Menopause Symptoms?

**How menopause affects the body** Menopause is a fact of life for many women. It occurs when women stop menstruating....

Try This: 36 Alternatives to Hormone Replacement Therapy (HRT)
2020. . március 14.

Try This: 36 Alternatives to Hormone Replacement Therapy (HRT)

Things to consider** Although hormone replacement therapy (HRT) is considered a safe and effective way to treat perimenopause symptoms, it still car...

Ön számára ajánlott termékek