10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Grapefruit magolaj PLus Lime csepp 30 ml

 

2 590 Ft / darab

Különleges természetes hatóanyaga különböző mikroorganizmusokra is hat, antivirális, antibakteriális, gombaölő, parazitaölő, gyulladás csökkentő! Erős antioxidáns, gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban!

Összetevők: Grapefruit magolaj, Lime magolaj

Mennyiség: 30 ml

Adagolás: Naponta 10 csepp Felnőtteknek, naponta 5 csepp Gyermekeknek közvetkenül!

Figyelmeztetés: Metabolizáló természetes hatóanyagot tartalmazhat, ezért vérhigítót használók konzultáljanak orvosukkal használata előtt!

Kiemelt előnyök

- Immunerősítő
- Antibakteriális, antivirális
- Lugosító
- Vitalizál, frissít

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Grapefruit magolaj összetevői erős antioxidáns hatásaik révén erősítik az immunrendszert. A tudomány jelenlegi állása szerint az első olyan szer, amely a különböző mikroorganizmusokra ugyanolyan hatással rendelkezik. Rendkívül erős baktérium-, vírusölő hatással rendelkezik, véd a parazita-, és gombás candida fertőzésektől. Jelentős C-, és E-vitamin tartalommal bír. Egyik összetevője metabolizáló hatású, így vérhígító gyógyszereket szedők számára a szedése orvosi felügyelet mellett ajánlott csak.

A Lime kivonata erős antioxidáns hatásán túl, jelentős mennyiségben tartalmaz C-vitamin-t, B1-, B2-vitaminokat, Vasat, Foszfort, Kalciumot, Káliumot. Jótékony hatással van az emésztésre, a gyomorfekély tünetei enyhítésére, káliumtartalma révén csökkenti a húgyúti megbetegedések kockázatát. Élénkítő, frissítő hatása révén a légzési rendellenességek tünetei enyhítésében jótékony hatású. Kedvező hatásai ismertek az érelmeszesedés, szív-, és érrendszeri megbetegedések, cukorbetegség megelőzésében. Kémhatása révén jótékonyan lúgosítja a szervezetet.

Összetevők

  • Grapefruit magolaj
    Erős antioxidáns és immunstimuláns. Különösen erős antibakteriális és antivirális hatással rendelkezik.  Gazdag C-, E-vitaminokban és bioflavonoidokban.  A tudomány jelenlegi állása szerint az első természetes medicína, mely ugyanazon hatással rendelkezik valamennyi mikroorganizmusra.Jótékony hatásai ismertek a cukorbetegség és érelmeszesedés megelőzésében, a szív-, és érrendszer egészsége megőrzésében.Termékek
  • Lime extraktum
    Alkáli, lugosító hatással rendelkezik, védi a szervezetet a mikroorganizmusok ellen. Gazdag C-, B1-, B2-vitaminokban, Vasban, Kalciumban, Foszforban és Káliumban.Termékek

Ön számára ajánlott termékek