10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Hair Clinic csepp 30 ml

 

2 990 Ft / darab

Marokkói argán olajjal a gyönyörű, egészséges hajért! 37 napra elegendő mennyiségben!

8 aktív összetevővel!

Összetevők: Marokkói argán mag olaj, Torma olajos kivonat, Csipkebogyó kivonat, Béta Karotin (A-provitamin), Cisztein aminosav, Metionin aminosav, B5 Vitamin extraktum, Biotin extraktum

Mennyiség: 30 ml (37,5 napi adag)

Adagolás: Naponta 10 csepp étkezéls előtt közvetlenül (megfelelel 0,8 ml-nek)!

Kiemelt előnyök

- Egészséges haj, bőr, köröm
- Hajnövekedés
- Anti-ageing
- Antibakteriális, antivirális
- Antioxidáns
- Kötőszövetek egészsége

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A gyönyörű és örök haj és bőr egészségéért!

A Hair Clinic csepp legfőbb összetevője az Argán mag olaj, mely a világörökség részeként és az egyik legfontosabb gyógynövényként deklarált, mára már szinte csak Marokkó dél-nyugati részén terem és a szélsőségesen száraz talaj és éghajlat ellenére képes 200 évig is elélni. Értékét az is növeli, hogy kb. 100 kg magból lehetséges 1 liter olajat kinyerni. Történelme közel 80 millió évre vezethető vissza, a berberek több száz éve már előszeretettel használták bőrgyógyászati és orvosi célokra. A környezetszennyezés, az agresszív kezelések, a szervezetet érő káros belső hatások (stressz, dohányzás, szénhidrátdús táplálkozás, kiegyensúlyozatlan életmód), mint kockázati tényezők mind-mind a bőr és haj károsodásához vezetnek, meggyorsítva az öregedési folyamatokat, melyek következtében a haj és bőr kiszárad, elveszíti rugalmasságát, nő a káros hatások iránti érzékenysége, mely korai öregedéshez vezet. Omega-6 zsírsavai szerkezetjavító hatásúak, védik a hajat, bőrt a dehidratáltságtól, E-vitamin tartalma véd a szabadgyökök károsító hatásaitól, a bőr idő előtti öregedésétől, fitoszteroljai nyugtató, megújító hatásúak.

A Hair Clinic csepp-ben található  Torma  baktérium-, és vírusölő hatású, hatását akár fél napon keresztül is fenntartja.

Összetevői között megtalálható a Csipkebogyó kivonata, mely A-, B1-, B2-, P- és K-vitaminokban gazdag, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, szilárdítja a kötőszövetet.

A Hair Clinic csepp-ben található Béta karotin az A-vitamin provitaminja, erős antioxidáns, véd a károsító szabadgyököktől, nélkülözhetetlen a kötőszövetek, nyálkahártyák védelmében.
 
Cisztein kéntartalmú aminosav, fehérje felépítő összetevő. Különösen fontos a kreatin előállításában, a haj-, bőr-, köröm fehérjéi építő eleme. Optimális, normál esetben a metionin aminosavból alakul át szintézisével.
 
Metionin egy szintén kéntartamú aminosav, fehérje felépítő összetevő. Szintén nélkülözhetetlen a kollagén, kreatin szintéziséhez, az egészséges kötőszövetek, haj, bőr, köröm fenntartásához.
 
B5 Vitamin számos enzimatikus folyamat összetevője, fontos szerepet játszik a zsírok, fehérjék anyagcseréjében. Hozzájárul a bőr, haj egészségének, szépségének fenntartásához.
 
Biotin, B7 Vitamin, H-vitamin, illetve Koenzim R néven is használatos, kéntartalmú, vízoldékony vitamin, a B vitamin csoport tagja. Fontos szerepet játszik a szénhidrátok, zsírok, fehérjék anyagcsere folyamataiban, a bőr- haj-, köröm-, kötőszövetek egészségének fenntartásában. Szerepe lehet az őszülés, kopaszodás, hajhullás lassításában.

Összetevők

 • Argán olaj
  Az értékes argán mag olaját a berberek már több, mint 80 millió évvel ezelőtt ismerték és használták. Gazdag bioflavonoidokban, Omega telítetlen zsírsavakban, E-vitaminban és értékes fitoszterolokban.Termékek
 • Béta karotin olajos kivonat
  Az A-vitamin provitaminja, mely fontos szerepet játszik az egészséges látás és az immunrendszer normál működésében. Hiánya a szemidegben a fény-, és színérzékelésért felelős receptorok nem megfelelő működését, érzékenységük elvesztését eredményezheti.Termékek
 • Csipkebogyó magolaj
  Rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, K-, P-, és C-vitaminokban, valamint bioflavonoidokban.Termékek
 • Torma olajos kivonat
  Erős antioxidáns, és számos jótékony tulajdonsággal rendelkezik, mégis az elnyújtott baktérium-, és vírus ellenes hatásairól legismertebb a hagyományos orvoslásban.Termékek
 • Cisztein aminosav

  Kéntartalmú aminosav, fehérje felépítő összetevő. Különösen fontos a Keratin előállításában, a haj-, bőr-, köröm fehérjéi építő eleme. Optimális, normál esetben a Metionin aminosavból alakul át szintézisével. Erős antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív szabadgyökök károsító hatásaitól, hozzájárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. A Glutation építőeleme, mely az egyik legfontosabb antioxidáns, mely védi az erek belső falát a károsító hatásoktól. Fehérjéi azon túl, hogy erősítik a kötőszöveti fehérjéket, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, jótékonyak az ízületek egészségére. Sportolók számára hatékony az intenzív edzéseket követő gyors regenerálódásban, a mikrosérülések gyógyulásában. Jól ismert méregtelenítő hatása is, jótékony a máj méregtelenítő funkciói regenerációjában.

  Termékek
 • Metionin aminosav

  Kéntartalmú aminosav, fehérje felépítő összetevő. Fontos összetevője a normál izomzatnak. Különösen fontos a Keratin előállításában, a haj-, bőr-, köröm fehérjéi építő eleme. Optimális, normál esetben a szintézisével alakul ki a másik fontos fehérjeépítő aminosav a Cisztein. Erős antioxidáns, védi a sejteket az oxidatív szabadgyökök károsító hatásaitól, hozzájárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. A Karnitin építőeleme, mely a zsírsavak lebontáshoz szállításában fontos elem, így nélküle nincs optimális zsírlebontás. Fehérjéi azon túl, hogy erősítik a kötőszöveti fehérjéket, csökkentik a gyulladásos folyamatokat, jótékonyak az ízületek egészségére. Sportolók számára hatékony az intenzív edzéseket követő gyors regenerálódásban, a mikrosérülések gyógyulásában. Jól ismert méregtelenítő hatása is, jótékony a máj méregtelenítő funkciói regenerációjában.

  Termékek
 • B5 Vitamin

  Pantoténsav néves is ismert, vízoldékony vitamin, a B vitamin csoport tagja. Többek között fontos szerepet tölt be a vörösvérsejt képződésben, valamint az intermedier anyagcsere enzimatikus folyamataiban és a zsírsavak átalakításában, így a vér normál lipid összetételének kialakításában. Főként neurotranszmitterek (kémiai hírvivő vegyületek, melyek az idegsejtek közötti adatátvitelt biztosítják) szénhidrátok, koleszterin, hemoglobin, A-, és D-vitamin szintézisében tölt be aktív szerepet. Nélkülözhetetlen az egészséges bőr fenntartásához is.

  Termékek
 • Biotin

  B7 Vitamin, H-vitamin, illetve Koenzim R néven is használatos, kéntartalmú, vízoldékony vitamin, a B vitamin csoport tagja (nevezik néha B8 vitaminnak is). Fontos szerepet játszik a szénhidrátok, zsírok, fehérjék anyagcsere folyamataiban, a sejtek energia termelésében, a bőr- haj-, köröm-, kötőszövetek egészségének fenntartásában. Szerepe lehet az őszülés, kopaszodás, hajhullás lassításában. Kulcsfontosságú a jelenléte a terhesség időszakában, a megfelelő magzati fejlődés biztosítása érdekében.

  Termékek

Ön számára ajánlott termékek