Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Koenzim Q10 100 mg kapszula 30 db

 

3 490 Ft / darab

Két munkanapon belül átveheted, ha ma megrendeled!

Nélkülözhetetlen a megfelelő sejt energia biztosításához, a korral előrehaladva szervezetünk egyre kisebb mennyiségben állítja elő, külsőleg pótolni célszerű! Erős antioxidáns! Hozzájárul a szív-, és érrendszer-, idegrendszer megfelelő működéséhez!

Összetevők: 100 mg bioaktív ubiquinone kivonat, C-vitamin, E-vitamin extr., B2 Vitamin extr. 

Mennyiség: 30 db kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula étkezés előtt Felnőtteknek

Kiemelt előnyök

- Sejt energia termelése
- Vitalizál, energetizál
- Erős antioxidáns
- Anti-ageing

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Q10 Koenzim, vagy más néven ubikinon, a sejtek energiatermelő (ATP) folyamatainak katalizátor enzime, melyet a szervezet önállóan is elő képes állítani. Elsősorban a mitokondriumokban található, az elektrotranszport lánc egyik alkotó eleme, részt vesz az aerob sejtlégzésben az ATP termelés révén. Szervezetünk energiáinak 95%-a így keletkezik. Ebből kifolyólag a legmagasabb koncentrációban a szívben, májban, vesében található.

30 éves kor felett a szervezet Q10 Koenzim termelése folyamatosan csökken, így külső forrásból kell pótolni!

Erős antioxidáns hatása révén védi a sejteket az oxidatív károsító hatásokkal szemben.  Aktívan részt vesz az öregedési folyamatok lassításában, a szív-, és érrendszer, valamint a központi idegrendszer megfelelő működésében, valamint nélkülözhetetlen az elegendő sejtenergia biztosításához.

Két formája létezik, a redukált Ubiquinol és az oxidált Ubiquinone, melyek folyamatos ciklusokban alakulnak át egymásba a szervezetben, mindkét forma bio-hasznosulása a szervezetben közel ugyanolyan!
Tévhit, hogy bármelyik forma, akár a vízoldékony hasznosabb lenne a szervezet számára, inkéább a hatóanyag minősége és mennyisége a meghatározó!


Termékünkben található C-vitamin-nak fontos szerepe van a szervezetet károsító oxidatív szabadgyökök eltávolításában. A Q10 Koenzim képes regenerálni a már károsító szabadgyökhöz kötött E-vitamint, azáltal, hogy leválasztja az E-vitaminról a szabadgyököt, mely kapcsolódik  a vízoldékony C-vitaminhoz és a veséken keresztül távozik a szervezetből.

E-vitamin összetevőnk rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

B2 Vitamin-nak (Riboflavin, G Vitamin) fontos szerepe van az immunrendszer energia termelő folyamataiban, a zsírok, fehérjék, szénhidrátok anyagcseréjében. Hozzájárul az egészséges immunrendszer-, idegrendszer működéséhez, a fáradtságérzés csökkentéséhez, illetve a bőr egészségéhez.

Összetevők

 • B2 Vitamin

  Ismert biokémiai néven Riboflavin, illetve, mint G Vitamin is. Fontos szerepe van az immunrendszer energia termelő folyamataiban, a zsírok, fehérjék, szénhidrátok anyagcseréjében, a vörösvérsejt képződésben. Hozzájárul az egészséges immunrendszer-, idegrendszer működéséhez, a fáradtságérzés csökkentéséhez, illetve a bőr egészségéhez. Különösen fontos a jelenléte a terhesséf foylamán, a megfelelő magzati fejlődéshez és a Terhességi Magas Vérnyomás (Preeklampszia) elkerüléséhez. Vérképzésben való szerepére utal az Anémia (vérszegénység) kialakulása a hiányában, más faktorokkal, mint a vashiány esetleges együttes megjelenése. Hiánya léphet fel Cöliákia, illetve Crohn-betegség esetében.

  Termékek
 • C Vitamin
  Erős antioxidáns. Hozzájárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. Kulcsszerepe a vérerek kötőszöveti falának, az egyéb kötőszövetek egészségének, valamint a csontok egészségének megőrzésében igazolt. Véd az influenza és egyéb fertőzések elkerülésében. Számos ásványi anyag, esszenciális nyomelem, mint többek között a vas, optimális felszívódásához, hasznosulásához a szervezetben elengedhetetlen a megfelelő szintje.Termékek
 • E-vitamin

  Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

  Termékek
 • Koenzim Q10 extraktum (vízoldékony)
  Koenzim Q10 termékünk alkotója az Ubiquinol (Ubiquinone bioaktív formája), mely természetes katalizátora, enzime a sejtek bizonyos alkotóinak, a mitokondriumoknak, melyek a sejtek energia termelésének alapkövei. Növeli a sejtek energia termelését, hozzájárul a szív-, és érrendszer-, az agy- és izmok normál működéséhez. Rendkívül erős antioxidáns hatása révén csökkenti az öregedési folyamatok hatásait. Önállóan képes a szervezet előállítani, de harminc éves kor felett előállítási mennyisége folyamatosan csökken, így az egészség megőrzése céljából külső forrásból szükséges pótolni.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás