10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Korall Kalcium kapszula 60 db

 

1 990 Ft / darab

Két munkanapon belül átveheted, ha ma megredeled!

Termékünk növényi, természetes, tiszta Kalcium tartalma révén hozzájárul az egészséges csontozat, ízületek fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez, melyet aktvían segít a termékünkhöz adott D3 vitamin!

Összetevők: Szerves, természetes Korall Kalcium por, D3 Vitamin (Kolekalciferol)

Mennyiség:  60 db kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula étkezéskor

Kiemelt előnyök

 • Egészséges csontozat, ízületek
 • Normál izomműködés
 • Szöveti pH, kémhatás lugosítása
Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Kalcium nélkülözhetetlen a normál csontozat fenntartásához, azonban mindennapi étrendünk általában nem biztosítja a szükséges mennyiségű és minőségű Kalciumot szervezetünknek. A természetes Korall Kalcium bevitelével jelentősen csökkenthetjük az esetleges Kalcium hiányt, megelőzve a hiány okozta betegségeket. A Kalcium számtalan enzimatikus folyamat nélkülözhetetlen eleme, elengedhetetlen az immunrendszer és izomrendszer normál működéséhez. Rendkívül fontos a Magnéziummal való aránya a szervezetben, az optimális a Kalcium kétszeres szintje a Magnéziumhoz képest. A Kalcium felel az izmok összehúzódásáért, a Magnézium az ellazulásukért. Ebből kifolyólag, nem csak a törzsizmok, hanem a szív, a szervek-, és erek  simaizom falai normál működéséhez, rugalmasságuk megőrzéséhez is nélkülözhetetlen.
Ugyancsak fontos lehet a Korall Kalcium szervezetre gyakorolt lúgosító hatása, ezzel javítva a szövetek működésének egyensúlyát.
 
Termékünk D3 Vitamin (Kolekalciferol) összetevője is számtalan egyéb hasznos tulajdonsága mellett nélkülözhetetlen az egészséges csontozat, ízületek fenntartásához,ezáltal segíti termékünk hatásmechanizmusát, hatékonyságát.

Összetevők

 • D3 Vitamin
  (Kolekalciferol) Rendkívül erős antioxidáns, az egyik, ha nem a legfontosabb vitaminnak tekinti az orvostudomány. Kulcsszerepe igazolt számos tumor, rákos megbetegedés megelőzésében. Támogatja a szív-, és érrendszer, az immunrendszer normál működését, a csont-, és ízületek egészségének megőrzését. Napfény, napsugárzás hatására keletkezik a szervezetben. A magyar lakosság cca. 95%-a D-vitamin hiányos, 21%-a súlyos D-vitamin hiánnyal küzd, pótlása elengedhetetlen.Termékek
 • Korall Kalcium extraktum

  Természetes Kalcium forrás. Számos enzimfolyamathoz, valamint a csont-, és ízületek egészségéhez nélkölözhetetlen. Hatékony a csontrikulás megelőzésében. Hozzájárul a kötőszövetek normál sav-bázis egyensúlyának biztosításához.

  Termékek

Ön számára ajánlott termékek