Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Korall Kalcium Plus D3 Vitamin 2000 NE kapszula 60 db

 

2 990 Ft / darab

Két munkanapon belül átveheted, ha ma megredeled!

Termékünk növényi, természetes, tiszta Kalcium tartalma révén hozzájárul az egészséges csontozat, ízületek fenntartásához, a csontritkulás megelőzéséhez, melyet aktvían segít a termékünkhöz adott D3 vitamin!

Összetevők: Szerves, természetes Korall Kalcium por, D3 Vitamin (Kolekalciferol)

Mennyiség:  60 db kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula étkezéskor

Kiemelt előnyök

 • Egészséges csontozat, ízületek
 • Normál izomműködés
 • Szöveti pH, kémhatás lugosítása
Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Kalcium nélkülözhetetlen a normál csontozat fenntartásához, azonban mindennapi étrendünk általában nem biztosítja a szükséges mennyiségű és minőségű Kalciumot szervezetünknek. A természetes Korall Kalcium bevitelével jelentősen csökkenthetjük az esetleges Kalcium hiányt, megelőzve a hiány okozta betegségeket. A Kalcium számtalan enzimatikus folyamat nélkülözhetetlen eleme, elengedhetetlen az immunrendszer és izomrendszer normál működéséhez. Rendkívül fontos a Magnéziummal való aránya a szervezetben, az optimális a Kalcium kétszeres szintje a Magnéziumhoz képest. A Kalcium felel az izmok összehúzódásáért, a Magnézium az ellazulásukért. Ebből kifolyólag, nem csak a törzsizmok, hanem a szív, a szervek-, és erek  simaizom falai normál működéséhez, rugalmasságuk megőrzéséhez is nélkülözhetetlen.
Ugyancsak fontos lehet a Korall Kalcium szervezetre gyakorolt lúgosító hatása, ezzel javítva a szövetek működésének egyensúlyát.
 
Termékünk D3 Vitamin (Kolekalciferol) összetevője is számtalan egyéb hasznos tulajdonsága mellett nélkülözhetetlen az egészséges csontozat, ízületek fenntartásához,ezáltal segíti termékünk hatásmechanizmusát, hatékonyságát.

Összetevők

 • D3 Vitamin
  (Kolekalciferol) Rendkívül erős antioxidáns, az egyik, ha nem a legfontosabb vitaminnak tekinti az orvostudomány. Kulcsszerepe igazolt számos tumor, rákos megbetegedés megelőzésében. Támogatja a szív-, és érrendszer, az immunrendszer normál működését, a csont-, és ízületek egészségének megőrzését. Napfény, napsugárzás hatására keletkezik a szervezetben. A magyar lakosság cca. 95%-a D-vitamin hiányos, 21%-a súlyos D-vitamin hiánnyal küzd, pótlása elengedhetetlen.Termékek
 • Korall Kalcium extraktum

  Természetes Kalcium forrás. Számos enzimfolyamathoz, valamint a csont-, és ízületek egészségéhez nélkölözhetetlen. Hatékony a csontrikulás megelőzésében. Hozzájárul a kötőszövetek normál sav-bázis egyensúlyának biztosításához.

  Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás