Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Küldetésünk, víziónk, filozófiánk, értékeink

Küldetésünk, víziónk, filozófiánk, értékeink

KÜLDETÉSÜNK

Tudományos alapokon nyugvó, többszáz éves hagyományokon alapuló receptúrák alapján, kimagasló minőségben, de mégis elérhető áron, 100%-ban természetes összetevőjű, szintetikus-, kémiai anyagoktól, adalékoktól mentes, természetes vitaminok és táplálék- kiegészítő termékek, illetve egyéb egészséges termékek gyártásával és forgalmazásával színt és természetességet vinni vásárlóink életébe és termékeinkkel segíteni a betegségek kialakulásának megelőzését. Biztosítsunk ezáltal minőségi életet és minél hosszabb ideig egészségben eltöltött éveket!

VÍZIÓNK

Minden korosztály számára és minden betegség, kórcsoport megelőzésére rendelkezzünk a kornak megfelelő, legmodernebb, ugyanakkor magas tisztaságú, 100% természetes összetevőkből álló, hatékony termékekkel, melyek váljanak elérhetővé valamennyi ember számára!

FILOZÓFIÁNK

Hisszük, hogy a hosszú élet titka a testi és lelki egyensúly. Az elme tisztasága ugyanolyan fontos a teljes élet szempontjából, mint a test egészsége. Mi elsősorban a test karbantartására hoztuk létre cégeinket, melyek teljes egészében magyar családi tulajdonban vannak, és 100%-ban természetes összetevőkkel gyártanak és forgalmaznak számos országban vitaminokat és étrend-kiegészítő-, valamint egyéb egészséges termékeket. 

Mitől mások a mi termékeink, mint az úton-útfélen csodaszernek kikiáltott és nagy szenzációval beharangozott bio-, és natúrszerek túlnyomó többsége? A mi készítményeink többszáz éves, hagyományos receptek és egy speciális, védett eljárás alapján, 100%-ban természetes gyógynövényekből készülnek. Hatóanyag tartalmuk magas, és nincs bennük semmilyen mesterséges formula. 

Termékeinkben nem található egy molekulányi mesterséges vegyület, adalék, stabilizátor, színezék sem. Ráadásul a jótékony hatóanyagok elképesztően jó hatásfokkal szívódnak fel és hasznosulnak a szervezetben. Mára már a modern tudomány is elismeri, hogy a tartósan fogyasztott, mesterségesen előállított vegyületeket, szintetikus összetevőket tartalmazó vitaminok, étrend-kiegészítők éppen az ellenkező hatást érik el, mint azt az emberek gondolnák. Bár ezek a szintetikus termékek a kimerült szervezetnek egy hirtelen lökést adnak, de nem sokkal a fogyasztás után a kiindulási állapothoz képest sokkal rosszabbak lesznek a mutatók. A szervezet a szintetikus hatóanyagok jelentős részét testidegennek értelmezi, és mint méreganyagot megpróbálja kiüríteni. Ez pedig jelentős energiát von el a szervezettől! Egyelőre szélmalomharcnak tűnő küzdelmet vívunk az óriási tőkeerővel, hatalmas médiapropagandával, reklámmal rendelkező multinacionális gyógyszergyártók ellen, ám vevőink folyamatos pozitív visszajelzéseiből tudjuk, hogy helyes úton járunk.

ÉRTÉKEINK

Szabálykövetés: Szavainkban és tetteinkben őszinték, felelősségteljesek és etikusak vagyunk. Nyílt és őszinte kommunikációt követünk.

Környezettudatosság: Óvjuk és ápoljuk a természetet és környezetünket. Sem termékeinkben, sem a gyártási folyamat során nem használunk mesterséges, szintetikus összetevőket, adalék anyagokat, állagfokozókat, stabilizátorokat.

Nyitottság: Nyitottak vagyunk a tudományos újdonságokra, közösségünk, vásárlóink, beszállítóink széles körű igényeire.

Szakmaiság: A lehető legmagasabbfokú hozzáértéssel fejlesztjük üzleti modellünket, szervezetünket a globális, nemzetközi szerepvállalás érdekében.

Vevőorientáltság: Legnagyobb gondossággal fordulunk vásárlóink, közösségünk és természetünk egészségének megóvása irányába.

Minőség: A legmagasabb szakmai és gyártási követelmények szerint állítjuk elő természetes, egészséges termékeinket.

Széchenyi 2020 támogatás