Küldetésünk, víziónk, filozófiánk, értékeink

Küldetésünk, víziónk, filozófiánk, értékeink

KÜLDETÉSÜNK

Tudományos alapokon nyugvó, többszáz éves hagyományokon alapuló receptúrák alapján, kimagasló minőségben, de mégis elérhető áron, 100%-ban természetes összetevőjű, szintetikus-, kémiai anyagoktól, adalékoktól mentes, természetes vitaminok és táplálék- kiegészítő termékek, illetve egyéb egészséges termékek gyártásával és forgalmazásával színt és természetességet vinni vásárlóink életébe és termékeinkkel segíteni a betegségek kialakulásának megelőzését. Biztosítsunk ezáltal minőségi életet és minél hosszabb ideig egészségben eltöltött éveket!

VÍZIÓNK

Minden korosztály számára és minden betegség, kórcsoport megelőzésére rendelkezzünk a kornak megfelelő, legmodernebb, ugyanakkor magas tisztaságú, 100% természetes összetevőkből álló, hatékony termékekkel, melyek váljanak elérhetővé valamennyi ember számára!

FILOZÓFIÁNK

Hisszük, hogy a hosszú élet titka a testi és lelki egyensúly. Az elme tisztasága ugyanolyan fontos a teljes élet szempontjából, mint a test egészsége. Mi elsősorban a test karbantartására hoztuk létre cégeinket, melyek teljes egészében magyar családi tulajdonban vannak, és 100%-ban természetes összetevőkkel gyártanak és forgalmaznak számos országban vitaminokat és étrend-kiegészítő-, valamint egyéb egészséges termékeket. 

Mitől mások a mi termékeink, mint az úton-útfélen csodaszernek kikiáltott és nagy szenzációval beharangozott bio-, és natúrszerek túlnyomó többsége? A mi készítményeink többszáz éves, hagyományos receptek és egy speciális, védett eljárás alapján, 100%-ban természetes gyógynövényekből készülnek. Hatóanyag tartalmuk magas, és nincs bennük semmilyen mesterséges formula. 

Termékeinkben nem található egy molekulányi mesterséges vegyület, adalék, stabilizátor, színezék sem. Ráadásul a jótékony hatóanyagok elképesztően jó hatásfokkal szívódnak fel és hasznosulnak a szervezetben. Mára már a modern tudomány is elismeri, hogy a tartósan fogyasztott, mesterségesen előállított vegyületeket, szintetikus összetevőket tartalmazó vitaminok, étrend-kiegészítők éppen az ellenkező hatást érik el, mint azt az emberek gondolnák. Bár ezek a szintetikus termékek a kimerült szervezetnek egy hirtelen lökést adnak, de nem sokkal a fogyasztás után a kiindulási állapothoz képest sokkal rosszabbak lesznek a mutatók. A szervezet a szintetikus hatóanyagok jelentős részét testidegennek értelmezi, és mint méreganyagot megpróbálja kiüríteni. Ez pedig jelentős energiát von el a szervezettől! Egyelőre szélmalomharcnak tűnő küzdelmet vívunk az óriási tőkeerővel, hatalmas médiapropagandával, reklámmal rendelkező multinacionális gyógyszergyártók ellen, ám vevőink folyamatos pozitív visszajelzéseiből tudjuk, hogy helyes úton járunk.

ÉRTÉKEINK

Szabálykövetés: Szavainkban és tetteinkben őszinték, felelősségteljesek és etikusak vagyunk. Nyílt és őszinte kommunikációt követünk.

Környezettudatosság: Óvjuk és ápoljuk a természetet és környezetünket. Sem termékeinkben, sem a gyártási folyamat során nem használunk mesterséges, szintetikus összetevőket, adalék anyagokat, állagfokozókat, stabilizátorokat.

Nyitottság: Nyitottak vagyunk a tudományos újdonságokra, közösségünk, vásárlóink, beszállítóink széles körű igényeire.

Szakmaiság: A lehető legmagasabbfokú hozzáértéssel fejlesztjük üzleti modellünket, szervezetünket a globális, nemzetközi szerepvállalás érdekében.

Vevőorientáltság: Legnagyobb gondossággal fordulunk vásárlóink, közösségünk és természetünk egészségének megóvása irányába.

Minőség: A legmagasabb szakmai és gyártási követelmények szerint állítjuk elő természetes, egészséges termékeinket.