Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Lenmagolaj hidegen sajtolt étkezési olaj 100 ml

 

990 Ft / darab

Ha ma megrendeled, 1 munkanapon belül szállítjuk!

Gazdag Omega zsírsavakban, az Omega-3 és Omega-6 aránya a legoptimálisabb a növényi olajak közül! Magas vitamin-, ásványi anyag tartalommal rendelkezik, hozzájárul a szív- és érrendszer normál működéséhez! Magas B-komplex vitamintartalma jótékony a várandós nők és magzatok számára! Számos tanulmány támasztja alá víz-, és nehézfém megkötő képességét a szervezetben!

Mennyiség: 100 ml

Adagolás: Napi 1 kanál közvetlenül, vagy ételhez salátához adagolva tetszés szerint

Kiemelt előnyök

- Szív-, és érrendszer, idegrendszer megfelelő működése
- Koleszterin egészség
- Normál vércukorszint
- Víz visszatartás
- Nehézfémek méregtelenítése, kivezetése

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A növényi olajak közül a Lenmagolajnak a legmagasabb az Omega-3 telítetlen zsírsav tartalma, legoptimálisabb az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya, 3-szor annyi Omega-3 zsírsavat tartalmaz, mint Omega-6-ot. Elősegíti a szív-, és érrendszer, az agy és idegrendszer megfelelő működését, jótékony hatással rendelkezik a gyulladásos folyamatokban és a megfelelő koleszterinszint, vérnyomás, vércukorszint szabályozásában. B-vitamin komplex tartalma nemcsak a várandós nők és a magzatok számára elengedhetetlen. Összetevői jótékony hatással bírnak a nehézfémek, valamint 8-9%-nyi poliszacharidjai a víz megkötésében a szervezetben.

Összetevők

  • Lenmagolaj
    A növényi olajok közül a legmagasabb Omega-3 telítetlen zsírsavtartalommal rendelkezik, valamint legoptimálisabb az Omega-3 és Omega-6 zsírsavak aránya. Aktív összetevőinek köszönhetően jótékony hatással rendelkezik a szív-, és érrendszer, az agy normál működésére, az egészséges koleszterinszint, vércukorszint és vérnyomás kialakításában. B Vitamin komplex tartalma kulcsszerepet játszik a terhesség folyamán, illetve a magzat ellátásában.  Értékes funkcióval rendelkezik a szervezetben a nehézfémek megkötésében és a víz megtartásában.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás