Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Ligetszépe magolaj olajkapszula 60 db

 

2 990 Ft / darab

Ligetszépe olaj nem csak a szép, egészséges bőrért, hanem a változókor tünetei- és a Premenstruációs Szindróma tünetei enyhítéséért.
400 mg/kapszula kivonattal

Összetevők: Ligetszépe magolaj jól felszívódó olajkapszulában

Mennyiség: 60 db olajkapszula

Adagolás: Naponta 1 kapszula Felnőtteknek étkezés előtt!

Kiemelt előnyök

  • Prementsruációs szindróma (PMS)
  • Görcsoldás
  • Emlőciszta, endometriózis
  • Változókor, klimax
Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Hölgyek szépségéért, egészségéért

A Ligetszépe (Primrose) olajkapszula rendkívül gazdag telítetlen zsírsavakban. F-vitamin (Linolsav) tartalma révén, melyet a szervezet önállóan nem képes előállítani, a Primrose (Ligetszépe) olaj csepp a szervezet leggazdagabb F-vitamin forrása. Gazdag még Gamma-linolénsavban (GLA), mely segíti a szervezetet a helyi hormonoknak tekinthető prosztaglandinok előállításában, melyek sok emberben nem képződnek megfelelően.

Összetevői enyhítik a PMS (Premenstruációs szindróma), menstruáció, endometriózis tüneteit. A Ligetszépe (Primrose) olaj csepp-ben található GLA enyhíti a menstruációs görcsöket, mivel gátolja a menstruáció alatt a prosztaglandinok termelését, enyhíti a menstruációt megelőző tünetek hatásait (ingerültség, puffadás, mellfeszülés, szénhidrátéhség), jótékony az endometriózis okozta gyulladások mérséklésében. A mellek szöveteinek megóvásában is jótékony, hiszen némely esszenciális zsírsavai növelik a jód felszívódását, mely gyakran igen alacsony lehet cisztás mellű nőknél, valamint csökkenti a mellben, méhben és petefészekben beindult rendellenes sejtszaporulatokat.

Összetevői jótékony hatásúak az ekcémás bőrre, mivel ezen betegeknél általában a táplálékkal bevitt zsírok GLA-vá alakítása nem megfelelő, így a ligetszépe magolaj révén természetes módon juttatunk a szervezetbe GLA-t. Kiváló akce kezelésére, mivel leoldja a sébumot (aknés betegek esetében a megvastagodott olajos réteget jelenti), a benne található zsírsavak megakadályozzák a pórusok eltömődését, valamint elősegítik a sejtek optimális tápanyag ellátását. A rozáceás bőr esetében a jótékony hatás a megnövekedett prostaglandinok vérerek összehúzására gyakorolt hatása révén, valamint a zsírsavak gyulladásgátló hatása által valósul meg.

Mindezen hatások után érthető, hogy a Ligetszépe olaj miért rendszeres összetevője az "örök fiatalságot ígérő" drága, minőségi kozmetikumoknak.

Összetevők

  • Ligetszépe magolaj
    Gazdag telítetlen zsírsavakban. A szervezet leggazdagabb F-vitamin forrása, melyet önállóan a szervezet nem képes előállítani, külső forrásból szükséges pótolni. Csökkenti a Premenstruációs szindróma (PMS) tüneteit, a menstruációs zavarok, menupauza, változókor tüneteit, az endometriózis kockázatát. A menstruáció időszakában, a prosztaglandinok előállításának csökkentése révén enyhíti a kóros, kellemetlen szimptómák tüneteit.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás