10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Magnesium B6 Vitamin Plus kapszula 60 db

NEW Magnesium B6 Vitamin Plus kapszula 60 db
Összetevők

 

2 490 Ft / darab

Természetes, jól felszívódó Magnéziummal, 400 mg/kapszula aktví hatóanyag!
Adalék anyagok nélkül!
A normál szív-, izom- idegműködéshez B6 Vitaminnal és E Vitaminnal!

Összetevői: Magnézium-citrát, B6 Vitamin extraktum, E Vitamin extraktum

Mennyiség: 60 db kapszula

Adagolás: Napi 1 kapszula Felnőtteknek

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Magnézium-citrát jól hasznosuló, természetes Magnézium formátum. A Magnézium nélkülözhetetlen az immunrendszer, az idegrendszer, a szív-, és érrendszer, izmok, vesék megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához. Fő szerepe a sejtek energiatermelő folyamataihoz kötődik, a sejtek energiatermelő egysége, az ATP Magnéziumhoz kötődve fejti ki biológiai hatását. Fontos szerepet játszik az izmok megfelelő működésében. Míg a Kalcium az izmok összehúzódásáért, addig a Magnézium az ellazulásáért felel. Magas Kalcium és alacsony Magnézium szint melett görcsös állapotok alakulhatnak ki. A Magnézium hasonló mechanizmust fejt ki a szívizom, illetve a szervek, erek falának simaizom felépítésében és működésében is. Emellett segíti a szervezetben a D Vitamin hatásai kifejtését, hasznosulását.

B6 Vitamin fontos enzimek, koenzimek kiindulási anyaga, melyek kulcsszerepet játszanak a zsírok, szénhidrátok, fehérjék szintézisében. Emellett idegrendszeri ingerületátviteli enzimek képződéséhez is nélkülözhetetlen. Görcsoldó hatása jól ismert, melyet gyakran a szakma Magnézium egyidejű bevitelével használ a szinergiák kiaknázására. Hiányában gyakran bőrgyulladás alakulhat ki.

E-vitamin rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapzódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

Összetevők

 • E-vitamin

  Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

  Termékek
 • Magnézium Citrát

  Jól hasznosuló Magnézium formátum. A Magnézium nélkülözhetetlen az immunrendszer, az idegrendszer, a szív-, és érrendszer, izmok, vesék megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához. Fő szerepe a sejtek energiatermelő folyamataihoz kötődik, a sejtek energiatermelő egysége, az ATP Magnéziumhoz kötődve fejti ki biológiai hatását. Fontos szerepet játszik az izmok megfelelő működésében. Míg a Kalcium az izmok összehúzódásáért, addig a Magnézium az ellazulásáért felel. Magas Kalcium és alacsony Magnézium szint melett görcsös állapotok alakulhatnak ki. A Magnézium hasonló mechanizmust fejt ki a szívizom, illetve a szervek, erek falának simaizom felépítésében és működésében is. Emellett segíti a szervezetben a D Vitamin hatásai kifejtését, hasznosulását.

  Termékek
 • B6 Vitamin

  Piridoxin néven is ismert. Fontos enzimek, koenzimek kiindulási anyaga, melyek kulcsszerepet játszanak a zsírok, szénhidrátok, fehérjék szintézisében. Emellett idegrendszeri ingerületátviteli enzimek képződéséhez és a megfelelő agyi funkciókhoz is nélkülözhetetlen. Görcsoldó hatása jól ismert, melyet gyakran a szakma Magnézium egyidejű bevitelével használ a szinergiák kiaknázására. Hiányában gyakran bőrgyulladás alakulhat ki. Depresszió és Alzheimer-kór megelőzésében, tünetei enyhítésében szerepe ismert. A Hemoglobin termelés támogatása révén a vérszegénység kialakulásában megelőző tényező. Ingerületátviteli szerepe kapcsán a Premenstruációs Szindróma-ban (PMS)  a depresszió, érzékenység, feszültség, fáradékonyság tünetei enyhíthetőek. A tradícionális medicína évtizedek óta alkalmazza a terhesség kapcsán fellépő hányinger, hányás tünetei enyhítésére. A rákkutatásban, a szem egészsége megőrzésében való szerepét számos klinikai tanulmány, kutatás említi. A megemelkedett homocisztein szint csökkentése révén jótékony a szívelegtelenségek, a szív megbetegedései kockázatának csökkentésében.

  Termékek

Ön számára ajánlott termékek