Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Mákolaj hidegen sajtolt étkezési olaj100 ml

 

1 890 Ft / darab

A népi gyógyászatban a csontritkulás ellenszere!
Magas természetes Kalcium és Foszfor tartalommal rendelkezik, mely segíti a Calcium csontokba, ízületekbe, izmokba való beépülését! Egyéb alkotói hozzájárulnak a nyugodt alváshoz, vérnyomás csökkentéséhez, idegi stressz, feszültség oldásához!

100% hidegen sajtolt, természetes, adalék anyagok nélkül! 

Mennyiség: 100 ml

Adagolás: Naponta 1 evőkanál közvetlenül, vagy ételhez adagolva!

Kiemelt előnyök

- Csontritkulás ellen
- Gazdag kalciumban, foszforban
- Enyhe nyugtató, stresszoldó
- Nyugodt alvás
- Vérnyomás csökkentés

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Mákolaj évszázadok óta a csontritkulás népi gyógyászati ellenszere. Magas természetes Kalcium tartalma révén hozzájárul a normál csontozat és ízületek egészségének fenntartásához, valamint a benne található szerves Foszfor elősegíti a kalcium beépülését, hasznosulását. Magas E-vitamin, Vas-, Magnézium és Omega esszenciális telítetlen zsírsavtartalommal rendelkezik. Alkotói jótékony hatással bírnak a nyugodt alvásra, valamint a vérnyomás csökkentésére.

Összetevők

  • Mákolaj
    Gazdag Omega telítetlen zsírsavakban (Omega-6 tartalma cca.60-65%), B6-, E-vitaminokban, Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Foszforban. A Foszfor elősegíti a szerves, természetes Kalcium beépülését a csontokba, ízületekbe. A Mákolaj évezredek óta a tradícionális népi gyógyászatban a csontritkulás ellenszere.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás