Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Multivitamin Kids Gyermek Komplex csepp 50 ml

 

2 490 Ft / darab

12 aktív összetevő, vitaminok, ásványi anyagok optimális kombinációban!

Több, mint 2 hónapig elégséges mennyiség!

Összetevők: Csipkebogyó olaj, Kukoricacsíra olaj, Kékáfonya kivonat, Feketeribizli kivonat, Karotta kivonat, Zeller kivonat, Citromfű kivonat, Cikória kivonat, E-vitamin extraktum, Béta Karotin (A-provitamin) extraktum, K2 Vitamin extraktum, D3 Vitamin extraktum

Mennyiség: 50 ml

Adagolás: Napi 10-15 csepp Gyermekeknek étkezés előtt közvetlenül vagy ételhez adagolva!

Kiemelt előnyök

 • Hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez

Vásárolja meg csomagban kedvezménnyel:

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Vitamin és nyomelem kavalkád természetes formában!

Rendkívül gazdag, természetes vitaminforrás!

Csepp formátuma segíti a felszívódást, hasznosulást, könnyű fogyasztást!

Ár-érték arányban rendkívül kedvező ár!

Multivitamin Kids csepp termékünk 100% természetes összetevői révén biztosítja a szervezet számára a nélkülözhetetlen esszenciális vitaminokat, ásványi anyagokat, nyomelemeket, amelyek szervesen, organikusan kötődnek a szervezet vegyületeihez, mely maximalizálja a szervezetben történő hasznosulásukat. A hatóanyagok felszívódását jelentősen segítik a bennük található természetes bioflavonoidok.

Multivitamin Kids csepp készítményünk aktív összetevői a 100%-ban természetes, hidegen sajtolt Kukoricacsíra olajban, oldott formában találhatóak, mely 80-85% Omega-3,6,9 esszenciális zsírsavtartalommal rendelkezik. A természetes, hidegen sajtolt olajak közül a legmagasabb az E-vitamin tartalma, mely mellett magas B-vitamin komplex, K-, A-, D-provitamin forrás. Emellett ásványi anyagokban (Vas, Kálcium, Kálium, Foszfor, Magnézium) és antioxidánsokban (kiemelkedően magas klorofill tartalom) gazdag. Elősegíti a szív-, és érrendszer, az agy és idegrendszer megfelelő működését, jótékony hatással van a megfelelő koleszterinszint, vérnyomás, vércukorszint szabályozásában.

Csipkebogyó extraktuma A-, B1-, B2-, P- és K-vitaminokban gazdag, de legfontosabb hatóanyaga a természetes C-vitamin, mely aktívan részt vesz az oxidációs folyamatok szabályozásában, erősíti a vérerek falát, szilárdítja a kötőszövetet, fokozza a szervezet védekezőképességét, ellenállását a fertőzésekkel, betegségekkel szemben, valamint megelőzésként segíti a csontok erősödését, szilárdságát és a csontképződést.

Kékáfonya extraktuma az amerikai Cornell University kutatói által is alátámasztott legújabb kutatások szerint, a gyümölcsök közül az egyik legmagasabb fitonutriens-, és antioxidáns tartalommal rendelkezik, melyek közül az antocianidinek, melyeken belül a Quercetin aktív összetevő rendelkezik a legjelentősebb hatással. A sejtszintű antioxidáns aktivitás (CAA-Cellular Antioxidant Activity) révén a DNS szerkezetét védi a károsító szabadgyökök ellen, ezáltal védi a sejteket az oxidatív stresszel szemben. Jótékony hatásai a Parkinson-, és Alzheimer kór betegségekben is igazoltnak látszanak. Antibakteriális összetevői védik a vizeletkiválasztó rendszert a fertőzések megelőzésében.

Multivitamin Kids csepp termékünk Feketeribizli extraktuma a bogyós gyümölcsök közül a legmagasabb természetes C-vitamin tartalommal rendelkezik, ezen keresztül fejti ki számos jótékony hatását. Bioflavonoidjai és polifenoljai erős antioxidánsok, illetve hozzájárulnak a C-vitamin hasznosulásában a szervezetben. Emellett még gazdag Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Mangánban, Nátriumban, Káliumban és A-, B1-, B2-, E-, és C-vitaminokban.

Répában (Karotta) található jelentős mennyiségű Béta-karotin az A-vitamin provitaminja, belőle képződik a szervezetben az A-vitamin (Retinol), mely az egészséges látáshoz, a nyálkahártyák egészségének megőrzéséhez nélkülözhetetlen. Hiányában a szem ideghártyájának fény-, és színérzékelő receptoraihoz nem jut elegendő A-vitamin, mely látásromláshoz vezethet (Farkasvakság).

Multivitamin Kids csepp termékünk Citromfű kivonata vírusölő, szív-, és idegnyugtató, görcsoldó hatásán túl jótékonyan hat az emésztésre, anyagcsere folyamatokra, emellett kellemes ízt adva elősegíti a termék gyermekek általi fogyasztását.

Cikória tartalma gazdag aromás savai révén jótékonyan hatnak a máj méregtelenítő folyamataira, valamint fokozzák az emésztőenzimek aktivitását, ezáltal segítik a táplálékok természetes hatóanyagai jobb felszívódását, hasznosulását a szervezetben.

Zeller összetevő rendkívül sok szerves Nátriumot (55mg%), Kálciumot (50mg%), Foszfort (60mg%), Vasat (0,4%), Káliumot (2,35mg%), A-, B1-, B2-, B12-, C-, K-vitaminokat és nyomelemeket tartalmaz, bőséges B-vitamin komplex forrás.

Termékünkhöz adott E-vitamin rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

Béta Karotin az A-vitamin provitaminja, mely fontos szerepet játszik az egészséges látás és az immunrendszer normál működésében. Hiánya a szemidegben a fény-, és színérzékelésért felelős receptorok nem megfelelő működését, érzékenységük elvesztését eredményezheti.

K2 Vitamin összetevőnk MK-7 formája ismert Menakinon-7 néven is, hozzájárul a Kalcium csontozatba, fogakba való beépüléséhez, ezáltal javítva a csontsűrűséget és a fogak egészségét, ugyanakkor gátolja a Kalcium lágyszövetekben való lerakódását, mint az artériák, illetve vesék, ezáltal jótékony a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében, gátolva az artériák falában kialakuló meszes lerakódásokat.

D3 Vitamin rendkívül erős antioxidáns, az egyik, ha nem a legfontosabb vitaminnak tekinti az orvostudomány. Kulcsszerepe igazolt számos tumor, rákos megbetegedés megelőzésében. Támogatja a szív-, és érrendszer, az immunrendszer normál működését, a csont-, és ízületek egészségének megőrzését. Napfény, napsugárzás hatására keletkezik a szervezetben. A magyar lakosság cca. 95%-a D-vitamin hiányos, 21%-a súlyos D-vitamin hiánnyal küzd, pótlása elengedhetetlen.

Adagolás: elégséges, anyatejes táplálás esetén, 1,5 éves kor alatt nem ajánljuk, ugyanakkor 100%-ban természetes, vegyi anyagoktól mentes összetevői révén, igény szerint, egyénileg alkalmazható. Napi adagja 10-20 csepp naponta, reggel éhgyomorra, tisztán, csepp formájában adagolva. Olaj fázisa révén vízben nem jól oldódik.

Összetevők

 • Béta karotin olajos kivonat
  Az A-vitamin provitaminja, mely fontos szerepet játszik az egészséges látás és az immunrendszer normál működésében. Hiánya a szemidegben a fény-, és színérzékelésért felelős receptorok nem megfelelő működését, érzékenységük elvesztését eredményezheti.Termékek
 • Cikória olajos kivonat
  Gazdag aromás zsírsavakban, melyek elsősegítik az emésztő enzimek működését, valamint segítik a máj méregtelenítő funkcióit. Aktív össztevői hozzájárulnak  a táplálékban található vitaminok, ásványi anyagok, esszeinciális elemek, hasznos tápanyagok megfelelő hasznosulásához, felszívódásához.Termékek
 • Citromfű olajos kivonat
  Antivirális, antibakteriális, idegnyugtató és görcsoldó hatásokkal rendelkezik. Finom íze és illata miatt előszeretettel használt.Termékek
 • Csipkebogyó magolaj
  Rendkívül gazdag A-, B1-, B2-, K-, P-, és C-vitaminokban, valamint bioflavonoidokban.Termékek
 • D3 Vitamin
  (Kolekalciferol) Rendkívül erős antioxidáns. Kulcsszerepe számos daganatos megbetegedésben igazolt. Hozzárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. Nélkülözhetetlen az egészséges csontozat, ízületek fenntartásában, kialakulásában. Napfény, napsütés hatására a szervezet képes előállítani, ezért különösen fontos a téli-, őszi napfényhiányos időszakban pótolni. További problémát jelent, hogy gyakran nyáron, napsütéses időben is hajlamosak vagyunk gyermekeinket árnyékban tartani, ami tovább csökkenti képződésének lehetőségét a szervezetben, ezért gyermekek esetében különösen fontos a megfelelő pótlása. Magyarországon a népesség több, mint 90%-a D-vitamin hiányos, 21%-a súlya hiányban szenved.Termékek
 • E-vitamin

  Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

  Termékek
 • Feketeribizli extraktum
  (Ribes nigrum) Bioflavonoidjai és polifenoljai erős antioxidánsok. Gazdag Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Mangánban, Nátriumban, Káliumban és A-, B1-, B2-, E-, és C-vitaminokban. Hozzájárul a C-vitamin hasznosulásában a szervezetben.Termékek
 • Feketeribizli olajos kivonat
  (Ribes nigrum) Bioflavonoidjai és polifenoljai erős antioxidánsok. Gazdag Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Mangánban, Nátriumban, Káliumban és A-, B1-, B2-, E-, és C-vitaminokban. Hozzájárul a C-vitamin hasznosulásában a szervezetben.Termékek
 • K2 Vitamin

  MK-7 formája ismert Menakinon-7 néven is, hozzájárul a Kalcium csontozatba, fogakba való beépüléséhez, ezáltal javítva a csontsűrűséget és a fogak egészségét, ugyanakkor gátolja a Kalcium lágyszövetekben való lerakódását, mint az artériák, illetve vesék, ezáltal jótékony a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében, gátolva az artériák falában kialakuló meszes lerakódásokat.

  Termékek
 • Kékáfonya olajos kivonat
  A Cornwell Egyetem kutatói megállapításai szerint a gyümölcsök közül a legmagasabb fitonutriens és antioxidáns hatással rendelkezik. Gazdag A-, B1-, C-, és D-vitamin tartalommal rendelkezik. Rendkívül erős antioxidáns hatásait a benne található antocianineknek köszönheti. Egyik legfontosabb hatása, miszerint hozzájárul az egészséges látás fenntartásához.  Az antocianin, Quercetin összetevője védi a normál DNS struktúrájának megőrzését, így a sejtek antioxidáns védelmét az oxidatív szabadgyökök károsító hatásai ellen. Jótékony hatásai a Parkinson-, és Alzheimer kór betegségekben is igazoltnak látszanak. Antibakteriális öszzetevői védik a vizeletkiválasztó rendszert a fertőzések megelőzésében.Termékek
 • Kukorica csíra olaj
  80-85%-ban tartalmaz Omega-3,6,9 telítetlen zsírsavakat, melyeket a szervezet önállóan nem képes előállítani. A növényi olajok közül a legmagasabb E-vitamin tartalommal rendelkezik. Gazdag még A-, D-, K-, és B-komplex vitaminokban. Klorofilltartalma révén erős antioxidáns. Gazdag Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Foszforban és Káliumban is. Összetevői hozzájárulnak a szív-, és érrendszer, valamint az idegrendszer és agy normál működéséhez. Jótékony az egészséges koleszerin-, vércukorszint és vérnyomás kialakításában.Termékek
 • Sárgarépa olajos kivonat
  Béta karotinja az A-vitamin provitaminja, fontos szerepet játszik az egészséges látás és az immunrendszer működésében. Hiánya a szemidegben a fény-, és színérzékelő receptorok nem megfelelő működését eredményezheti.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás