Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Quercetin (Kvercetin) Plus Bromelain kapszula 60 db

 

3 950 Ft / darab

Erős antioxidáns! 
Gyulladás csökkentő!
Csökkenti a citokinek mennyiségét Covid fertőzés esetén!
Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez!

Összetevői: Quercetin 98% extraktum, Bromelain extr., C-vitamin, D3 Vitamin (Kolekalciferol), Cink-citrát

Mennyiség: 60 kapszula

Adagolás: 4 naponta 3 kapszula

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Quercetin valójában egy természetes pigment bioflavonoid. Az egyik legerősebb antioxidáns, mely sikeresen veszi fel a harcot a szabadgyökök sejtkárosító hatásaival szemben. Immunerősítő, gyulladáscsökkentő hatásai jól ismertek, tudományosan igazoltak. Csökkenti a TNFα (Tumor nekrózis faktor alfa) és IL-6 (Interleukin 6) mennyiségét, melyek fontos szerepet játszanak a szisztémás gyulladásos folyamatok szabályozásában és a gyulladások serkentésében. Egyfajta citokinek, amelyek megemelkedett szintje tapasztalható a Covid fertőzések során jelentkező ún. "citokin vihar"-ban és jelentősen befolyásolják a betegség kimenetelét. A szervezetben a biohasznosulását jelentősen növeli a C-vitamin, a Bromelain, a Resveratrol, a koffein és a zöld teák katekinjei.

Bromelain egy természetes fehérje lebontó, proteolitikus enzim, mely tömegének többszörösét képes lebontani rövid idő alatt, segítve az emésztést, illetve védve a gyomrot. Egyik legfontosabb szerepe a fibrin fehérje lebontása, melyet a máj állít elő fibrinogénből. Gyulladások, sérülések során kerül a véráramba és fő okozója a gyulladások során tapasztalható ödémának, fibrózus szöveti elváltozásoknak a gyulladt területeken, melyek kritikusak a Covid fertőzésekkel gyakran együtt járó és végzetes tüdőgyulladások kimenetelében. Természetes formában a legnagyobb mennyiségben az ananászban található, valamint papaya-ban.

Javasolt adagolása: 4 naponta 3 kapszula

Összetevők

 • C Vitamin
  Erős antioxidáns. Hozzájárul a szív-, és érrendszer, immunrendszer normál működéséhez. Kulcsszerepe a vérerek kötőszöveti falának, az egyéb kötőszövetek egészségének, valamint a csontok egészségének megőrzésében igazolt. Véd az influenza és egyéb fertőzések elkerülésében. Számos ásványi anyag, esszenciális nyomelem, mint többek között a vas, optimális felszívódásához, hasznosulásához a szervezetben elengedhetetlen a megfelelő szintje.Termékek
 • Cink Citrát extraktum

  Kulcsszerepet játszik a sejtfalak integritásának fenntartásában, számos enzimatikus-, és hormon folyamat kialakításában. Jótékony férfiaknál a prosztata jóindulatú megnagyobbodása megelőzésében, az aktív spermiumok számának növelésében, pótlásában. Hozzájárul a normál vércukorszint kialakításához. Számos kezelés alkalmazza hatékonyan antibakteriális hatásait. Gyermekeink növekedési szakaszában kiemelt fontosságú megfelelő mennyiségének pótlása.

  Termékek
 • D3 Vitamin
  (Kolekalciferol) Rendkívül erős antioxidáns, az egyik, ha nem a legfontosabb vitaminnak tekinti az orvostudomány. Kulcsszerepe igazolt számos tumor, rákos megbetegedés megelőzésében. Támogatja a szív-, és érrendszer, az immunrendszer normál működését, a csont-, és ízületek egészségének megőrzését. Napfény, napsugárzás hatására keletkezik a szervezetben. A magyar lakosság cca. 95%-a D-vitamin hiányos, 21%-a súlyos D-vitamin hiánnyal küzd, pótlása elengedhetetlen.Termékek
 • Quercetin

  Természetes pigment bioflavonoid, gyulladáscsökkentő, erős antioxidáns. Covid fertőzés során csökkenti a citokinek mennyiségét, mint a TNFα (Tumor nekrózis faktor alfa) és IL-6 (Interleukin-6), csökkentve az ún. \"citokin vihar\" erősségét.

  Termékek
 • Bromelain

  Fehérje lebontó, ún. proteolitikus enzim, melynek fő szerepe a fibrin fehérje lebontásában van. Ez a fehérje a májban keletkezik a fibrinogénből és gyulladásos folyamatok során, a gyulladással gyakran együtt járó szöveti ödéma során kialakuló fibrózus szöveti elváltozást eredményezi és kerül a véráramba. Ez tapasztalható a fibrin hatására a Covid fertőzések során kialakuló végzetes tüdőszöveti elváltozások során is. Hasonló hatásainak köszönhető gyomorvédő hatása.

  Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás