Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Sárgabarackmag olaj étkezési hidegen sajtolt olaj 100 ml

 

2 990 Ft / db

2 napon belül átveheted, ha most megrendeled!

Magas vitamin-, Omega-3 zsírsav-, nutriens tartalma révén hozzájárul a szem, az egészséges látás fenntartásához, a szív-, és érrendszer egészségének megőrzéséhez. B17 vitamin tartalma hatásait  a rákgyógyításban számos kutatás vizsgálja.

Mennyiség: 100 ml

Használat: Fogyaszd közvetlenül, ajánlott napi mennyiség 1 evőkanál! Vagy használd egészséggel salátákhoz, ételekhez! Ne tedd ki hőkezelésnek!

Kiemelt előnyök

- Rákellenes, rákmegelőzés
- Egészséges látás
- Szív-, érrendszer normál működése
- Koleszerin egészség
- Stresszoldó, vérnyomás csökkentő
- Pajzsmirigy egészsége

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Magas A-, és C-vitamin tartalma hozzájárul az egészséges látás és a szem hajszálerei egészsége megőrzéséhez. Magas omega telítetlen zsírsavtartalma révén hozzájárul a vér koleszterinszintjének, a szív-, és érrendszer egészséges működéséhez. Alkotói nyugtató, stresszoldó, gyulladáscsökkentő hatásai régóta ismertek. Rákellenes, rákmegelőzésben játszott szerepe, B17 vitamin tartalma révén számos tanulmány által igazolt. Alkotói hozzájárulnak a normál pajzsmirigy működés és vérnyomás fenntartásához.

Összetevők

  • Sárgabarack mag olaj
    Gazdag A-, és C-vitamin tartalma révén hozzájárul az egészséges látás fenntartásához. Szintén gazdag Omega telítetlen zsírsavakban, melyek révén támogatja a szív-, és érrendszer működését, a normál koleszterin szint fenntartását. Aktív összetevőinek köszönhetően stresszoldó, nyugtató és gyulladás csökkentő hatásai régóta ismertek. B17 Vitamin tartalma rák megelőző szerepe számos klinikai tanulmány által igazoltnak tűnik. Emellett jótékony hatásai a pajzsmirigy működésére, valamint a normál vérnyomásra sem ismeretlenek..Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás