Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Szezámmag olaj hidegen sajtolt étkezési olaj 100 ml

 

1 390 Ft / darab

Rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, Kalciumban. Hozzájárul a csontegészség, máj egészsége és a normál koleszterinszint megőrzéséhez.

Garantáltan gluténmentes, minősített gluténmentes üzemből!

Mennyiség: 100 ml

Adagolás: 1 evőkanál naponta közvetlenül, vagy ételhez adagolva!

Kiemelt előnyök

- Csontritkulás ellen
- Koleszterin egészség
- Zsírmáj ellen (Steatosis hepatis)

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

A Szezámmag olaj gazdag A-, B1-, B2- és E-vitaminokban. Szerves Kalcium tartalma révén hozzájárul a csontegészség megőrzéséhez, a benne található organikus Foszfor segíti a Kalcium beépülését. Gazdag még Káliumban, Magnéziumban, mely révén hozzájárul a normál idegi működéshez, koncentrációhoz. Magas Lecitin tartalma által segíti a máj és vér normál koleszterin szintjének kialakulását, gátolja a máj elzsírosodását.

Összetevők

  • Szezámmag olaj
    Gazdag A-, B1-, B2-, E-vitaminokban. Szerves Kalcium tartalma hozzájárul a csontok-, ízületek egészségének megőrzéséhez. Foszfortartalma elősegíti a szerves Kalcium hasznosulását, beépülését a szervezetben.  Szintén gazdag Magnéziumban és Káliumban, melyek segítik az idegrendszer normál működést, valamint fokozzák a szellemi koncentráció szintjét. Magas Lecitin tartalma hozzájárul a Koleszterin normál szintjének kialakításához és preventív a Zsírmáj (Steatosis hepatis) kialakulása megelőzésében.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás