Szőlő magolaj csepp 30 ml

 

990 Ft / darab

Rengetek jótékony tulajdonsága van, az immunerősítésen az öregedés gátlásig! Rendkívül gazdag bioflavonoidokban, vitaminokban, ásványi anyagokban, nagyon erős antioxidáns!

Mennyiség: 30 ml

Adagolás:
Naponta 10-15 csepp Felnőtteknek, 5-10 csepp Gyermekeknek közvetlenül, vagy ételhez adagolva!

Kiemelt előnyök

- Antioxidáns
- Szív-, és érrendszer, érfalak egészsége
- Egészséges koleszterin
- Öregedés gátlás
- Férfi potenciál

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

Szőlőmagolaj csepp termékünk természetes hatóanyaga rendkívül erős antioxidáns, 18,4-szer erősebb antioxidáns hatással rendelkezik a C-vitaminnál és 50-szer erősebb antioxidáns, mint az E-vitamin. Gazdag bioaktív flavonoidokban, telítetlen zsírsavakban, linolsavban (F-vitamin egyik alkotóeleme) és klorofillban. Bőséges C-, E-, F-vitaminokban. Jótékonyan hat a látásra, a férfi potenciálra, a női változókor tüneteire, antivirális, antibakteriális hatású, javítja az immunrendszer működését, erősíti az érfalak kötőszöveteit. Kiegyenlíti a koleszterin szintet, azáltal, hogy növeli a „jó” HDL koleszterin mennyiségét és csökkenti a „rossz” LDL koleszterin szintjét, így jótékonyan hat a szív-, és érrendszeri megbetegedések kialakulására. Szőlőmag olaj csepp termékünk hatóanyaga mindezek mellett aktív szerepet játszik az öregedési folyamatok lassításában.

Összetevők

  • Szőlőmag olaj
    (Oleum vitis) Erős antioxidáns. Gazdag C-, E-, F-vitamin tartalommal rendelkezik. Gazdag bioaktív flavonoidokban, telítetlen zsírsavakban, klorofillban is. Így jótékony az egészséges koleszterin szint kialakításában. Csökkentheti a menopauza, változókor tüneteit, fokozhatja a férfi szexuális potenciált. Aktív összetevői anti-ageing hatása alátámasztott, jól ismert.Termékek

Ön számára ajánlott termékek