Széchenyi Terv Plusz
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás
10 000 Ft felett INGYENES KISZÁLLÍTÁS 
10 000 Ft. felett ingyenes kiszállítás

Vitamin D3 & K2 Baby csepp Plus Probiotikum 10 ml biztonsági adagolóval

 

1 990 Ft / darab

Nélkülözhetetlen a szív-, és érrendszer, immunrendszer megfelelő működéséhez, az egészséges csontozat fenntartásához.

A Covid-19 koronavírus elleni gyógyászati protokoll része!

Biztonsági adagolóval!

Összetevők: D3 Vitamin (Kolekalciferol), E Vitamin, K2 Vitamin extr., Lactobacillus reuteri, Természetes mákolaj

Mennyiség: 10 ml

Adagolás: Adagoló pumpa kétszeri megnyomásával kijuttatott mennyiség 400 Nemzetközi Egység, azaz 10 mcg D3 vitamin adagolásának felel meg!

Kiemelt előnyök

- Erős immunstimuláló, antioxidáns
- Hozzájárul a csonozat-, ízületek egészségéhez
- Rákmegelőzés
- Hozzájárul a szív-, és érrendszer egészségéhez
- Kismamáknál jótékony a cukorbetegség és magas vérnyomás megelőzésében
- Csökkenti gyermekeknél a cukorbetegség kialakulását

Ismerj meg engem

Rövid ismertető

D3 Vitamin Baby csepp biztonsági adagoló pumpával!
Tél végére a magyar lakosság 95%-a szenved D Vitamin hiányban 21% súlyos hiányban!
A D Vitamin napozás közben termelődik a bőrben az UV-B sugárzás hatására.  Naphiányos időszakban, az őszi, téli hónapokban minden embernek fogyasztania kéne D Vitamint. Különösen igaz ez a csecsemőkre, kisgyermekekre még a napos, nyári időszakban is, hiszen ekkor pedig napkrémekkel (melyek csökkentik, gátolják a D Vitamin képződést a bőrben), árnyékba helyezéssel védjük őket a napfény káros hatásaitól, így nyáron, napos időben sem jut elegendő D Vitamin a szervezetükbe,
ugyanakkor,
Figyelem! A D Vitamin túladagolható, túladagolása súlyos vesekárosodást okozhat!
Biztonsági adagoló pumpánk segítségével az alul-, vagy túladagolás elkerülhető!
A D Vitamin rendkívül hatékony antioxidáns, nélkülözhetetlen az immunrendszer, csontok, szív megfelelő fejlődéséhez, működéséhez, fontos szerepet játszik a rák megelőzésében.
Vitamin D3 Baby csepp biztonsági adagoló pumpával van ellátva, mely biztonságos adagolást tesz lehetővé, elkerülendő az alul-, vagy túladagolás esetét! Csecsemők, kisgyermekek számára ajánlott napi beviteli mennyiség 10 μg (400 IU), amely az adagoló pumpa kétszeri megnyomásával biztosítható napi szinten. Tápszeres táplálás esetén a tápszerek is tartalmazhatnak D Vitamint, így a napi mennyiség adagolásánál ezt célszerű figyelembe venni. Anyatejes táplálás esetén, a szoptató kismama, napi 50 μg (2000 IU) D Vitaminnál kisebb bevitele nem befolyásolja termékünk napi adagolási szükségletét.
Vitamin D3 Baby csepp termékünk természetes vivő anyagot, hidegen sajtolt Mákolajat tartalmaz olajos koncentrátum formájában, melyben oldott formában található a D3 Vitamin, a Kolekalciferol. A Mákolaj rendkívül gazdag vitaminokban, ásványi anyagokban, illetve Foszforban, mely segíti a Kalcium beépülését a csontozatba, így támogatja, segíti termékünk fő aktív összetevője, a D-vitamin hatékonyságát.
A Vitamin D3 Baby csepp tartalmaz még oldott formában E Vitamint (Alfa-Tokoferol), mely erős antioxidánsként funkcionál, hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez, különösen fontos szerepet játszik a sejtfalak jó állapotban tartásában, illetve a bőr, az idegek, az izmok, a vörösvérsejtek, a vérkeringés és a szívműködés egészségének megőrzésében.
K2 Vitamin MK-7 formában (Menakinon-7) termékünkben hozzájárul a Kalcium csontozatba, fogakba való beépüléséhez, ezáltal javítva a csontsűrűséget és a fogak egészségét, ugyanakkor gátolja a Kalcium lágyszövetekben való lerakódását, mint az artériák, illetve vesék, ezáltal jótékony a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében, gátolva az artériák falában kialakuló meszes lerakódásokat.
Termékünkben található jótékony probiotikum törzs, a Lactobacillus reuteri, mely ismert probiotikum, hozzájárul az egészséges bélflóra kialakulásához, fenntartásához, biztosítva a vitaminok termelését és hasznosulását a béltraktusban. Felfedezésekor Cadioviva nevet kapta, utalva a szív-, és érrendszerre történő jótékony hatásaira, mely szerint jótékonyan csökkenti a káros koleszterin szintjét, ugyanakkor növeli az egészséges zsírsavak arányát. Az egyetlen probiotikum törzs mely növeli a D Vitamin szintjét a szervezetben.

Összetevők

 • D3 Vitamin
  (Kolekalciferol) Rendkívül erős antioxidáns, az egyik, ha nem a legfontosabb vitaminnak tekinti az orvostudomány. Kulcsszerepe igazolt számos tumor, rákos megbetegedés megelőzésében. Támogatja a szív-, és érrendszer, az immunrendszer normál működését, a csont-, és ízületek egészségének megőrzését. Napfény, napsugárzás hatására keletkezik a szervezetben. A magyar lakosság cca. 95%-a D-vitamin hiányos, 21%-a súlyos D-vitamin hiánnyal küzd, pótlása elengedhetetlen.Termékek
 • E-vitamin

  Rendkívül erős antioxidáns, több ponton támogatja az immunrendszert. Védi az egyes sejtek sejtfalát az oxidatív folyamatok során keletkező szabadgyökök károsító hatásaitól, ezáltal jótékony az öregedési folyamatokra. Védi az agyat és szívet. Védi a szív koszorúereit, a vérlemezkék összecsapódását-, a vérrögképződést gátolja, ezáltal csökkenti a trombózis, szélütés, szívroham kialakulásának kockázatát.

  Termékek
 • K2 Vitamin

  MK-7 formája ismert Menakinon-7 néven is, hozzájárul a Kalcium csontozatba, fogakba való beépüléséhez, ezáltal javítva a csontsűrűséget és a fogak egészségét, ugyanakkor gátolja a Kalcium lágyszövetekben való lerakódását, mint az artériák, illetve vesék, ezáltal jótékony a szív-, és érrendszeri betegségek megelőzésében, gátolva az artériák falában kialakuló meszes lerakódásokat.

  Termékek
 • Lactobacillus reuteri

  Ismert probiotikum, hozzájárul az egészséges bélflóra kialakulásához, fenntartásához, biztosítva a vitaminok termelését és hasznosulását a béltraktusban. Felfedezésekor Cadioviva nevet kapta, utalva a szív-, és érrendszerre történő jótékony hatásaira, mely szerint jótékonyan csökkenti a káros koleszterin szintjét, ugyanakkor növeli az egészséges zsírsavak arányát. Az egyetlen probiotikum törzs mely növeli a D Vitamin szintjét a szervezetben.

  Termékek
 • Mákolaj
  Gazdag Omega telítetlen zsírsavakban (Omega-6 tartalma cca.60-65%), B6-, E-vitaminokban, Kalciumban, Vasban, Magnéziumban, Foszforban. A Foszfor elősegíti a szerves, természetes Kalcium beépülését a csontokba, ízületekbe. A Mákolaj évezredek óta a tradícionális népi gyógyászatban a csontritkulás ellenszere.Termékek

Ön számára ajánlott termékek

Széchenyi 2020 támogatás